keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Nykyhetki

No niin nyt kun on kertailtu vanhoja voidaankin katsastaa missä tällä hetkellä mennää.

Esikoinen syntyi iloksemme tapaninpäivänä, joten työtahdin on hyvin pitkälti sanellut tuo pieni tulokas. Pikku neiti onneksi ilmeisesti tottui jo äitinsä masussa työn ääniin koska pahemmin ei tunnu sirkkelin, naulapyssyn ym. työvehkeiden äänet haittaavan. Hyvä niin.

Mutta palataanpas taas asiaan, tällä hetkellä kylppärin laatoitus on työn alla lattian osalta. Keittiöön on vedetty tarvittavat sähköputket, vedet, viemärit ja lisäeristeet. Seuraavaksi sinne pääsee heitteleen levyjä/paneelia seiniin. Olo- ja makuuhuoneet odottelevat vielä vuoroaan.
aikas hitaasti toisin sanoen on edetty.Laatoitustyöt menossa.

Keittiön seinät odottaa pintoja.
Ulkoapäin kaittiön ja kylppärin pienet ikkunat näyttää tältä. Kuistin sivuikkunoita myös pienennettiin jotta saadaan kaapit nätisti seinälle. Ennenkuin kukaan ihmetteelee mikä pömpeli piipun päällä on niin se on huippuimuri.

Ilmanvaihtoa parannettiin asentamalla vallox:n huippari piipun päälle. Piipussa on 8 hormia joista neljä otettiin ilmanvaihto käyttöön. Hormeihin ängettiin 100mm putkea jotka on haaroitettu ympäri taloa. Kosteista tiloista ja liesituulettimelta on omat putket ja loput kaksi hajautetaan yläkertaan ja kellariin. Huipparia tullaan ohjaamaan liesituulettimella.

Ei kommentteja: