perjantai 27. kesäkuuta 2008

Odottelua...

Pitää täysin paikkansa, että odottavan aika on pitkä. Viimeinen työpäivä ennen paljon odotettua lomaa menossa nimittäin... 7h 15min jäljellä (siis jos jaksais täyden päivän tehdä, mutta pelkäänpä että jää hiukan vajaaks:)

Tässä onkin saatu sopivasti maksimaalinen väsymystila päälle ennen lomaa. Juhannusviikosta tähän asti on painettu peräsuolipitkänä remppaa eteenpäin. Toissa yönä piikkailin vielä yhden aikaan kellarin seinään aukkoa viemärille ja aamulla piti olla kuudelta töissä. Kerkeshän siinä reilun kolme tuntia nukkuun jonka aikana heräsin tasan tunnin välein lohdutteleen tyttöö. Taitaa olla hampaita tulossa kun noin levottomasti nukkuu.

Hommat saatiin kuitenkin siihen malliin, että putkari kävi eilen kytkemässä kylppärin hanat ja vessanpöntön.

Innolla odotan kuinka käy valmistajan lupauksille... Pitäs kuulemma pöntössä olla joku pinnoite, johon ei jää jarruraitoja...

Hanat, lavuaari, valolipan valot ja kaappien ovetkin on saatu paikoilleen. Harmi vaan kun putkari ei saanu lähitukusta sopivaa vesilukkoo tohon lavuaarin alle. Joutuu vielä laatikoiden asennuksen kanssa odotteleen. Saapa nähä millanen shöy ja temuaminen niidenkin kanssa vielä tulee. Altaan alle olis siis tulossa kaksi laatikkoo joihin täytyy ite muotoilla viemärille tilaa... tuskin maltan odottaa... (7h jälellä)

Kellarissa kylppärin alla alkaa viemäröinnit oleen kohillaa. Vesien jakotukit on kanssa saatu paikoilleen. (6h vielä...)

Viikonlopuksi onkin sitten vaihtelua rempalle tiedossa. Pitäs mennä jeesiin Riikan siskon perhettä muutossa ja samalla tehdään pientä pintaviilausta niitten uuteen asuntoon. Maanantaina alkaakin sitten jo juolukuusta asti suunniteltu öljypannunvaihto. Jos käy tuuri niin vois tuon uuden veskin saada samalla käyttöön. Alkaakin jo pikku hiljaa kyrsiin tää kellari elämä huonoilla fasiliteeteillä.
5h 50min. Ei saatana, mieluummin muutama tunti minesiä kun tällästä kärvistelyä...

Hyvää kesää, Kaikille pesää...

Ei kommentteja: