tiistai 17. kesäkuuta 2008

Sisähommia

Viikonloppuna tulikin painettua välillä sisähommia. Kylppäriä, keittiöö ja olkkaria tasapuolisesti. Kylpyhuone alkaakin jo oleen aika pitkälti kalusteita vaille valmis.

Nurkat saumattu ja katto paneloitu. Kattoon pitäs hommata viä nurkkalistat ja naputella ne kiinni. Jos vaikka tekis sen nyt saman tien ettei käy niin kuin listojen kanssa yleensä. Eli tehään ne sit joskus (viikko ennen talon myyntiä...) Ei vaan, ei tätä kannata myydä, omiaan ei saa kuitenkaan pois.

Ikkunan ympärystän kiertäminen oli suhteellisen ärsyttävää nypertämistä, mutta onpahan nyt tehty ja saumattu. Pikkusen silikoonia viä ikkunan kulmiin niin se olis siinä.


Keittiöön saatiin loput levyt seinälle. Pikkusen tasoittelua ja sit pääseekin sovitteleen kaapistoja kulmaan.


Olkkarinkin seinät saivat jo muutaman levyn peitokseen.

Kävi tuossa myös pieni lapsus uretaanipullon kanssa...

Pistooli oli menny tukkoon ja sitä putsaillessa pullon venttiili veti jumiin, eikä liene vaikea arvata kumpaan asentoon, auki vai kiinni. Voin näin jälkeenpäin kokemusta rikkaampana kertoa, että se on mielenkiintoinen tunne ihmisellä sillon kun kädessä on täys urttsupullo joka syöksee sisuksiaan ulos kuin tulivuori. Sitä ei oikein tiä mihin sen tunkis. Hätäsemmällä voi jopa mennä sormi suuhun siinä tilanteessa. Sillon sopii tietty toivoa ettei se urttsupullo oo samassa kädessä =)

Lopuksi vielä pieni videon pätkä, mikä arkistoista tuli vastaan.
Nykyisillä bensan hinnoilla noitten pihakoneiden, kuten ajoleikkurin ja trimmerin, käyttö on pirun kallista. Onneksi tuo meittin koiruus keksi tavan säästää bensaa. Kaiken hyvän lisäksi se ei ees vaadi namipalkkaa tästä "työstä"...
Tosin niitä nameja ja muita herkuja saa kyllä muuten olla kokoajan antamassa.


Tuon etanaefektin saa muuten aikaan myös kun koittaa syöttää Kassulle antibiootteja... ja reaktiosta voipi päätellä kuinka helppo niitä on sille syöttää.


Sitä alkaakin jo mieli kääntyä pikkuhiljaa juhannuksen puoleen. Taitaakin tulle rankin juhannus miesmuistiin. Lähinnä niinkun työn kannalta ajateltuna. Pitkät vapaat edessä, tietää hyvää rempalle. Jos vaan tuo janojuoman määrä pysyy kohtuullisena. Jos ei, niin työnkin määrä kasvaa samassa suhteessa =)


Hyvät Jussit lukijoille, ja kiitos palautteesta (niiden lukemisessa onkin ollut aika urakka=)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No tässä sulle kommenttia :)
Hassu koira teillä.
Ja kiitos blogista. Sitä on hauska lukea ja tulla aina hyvälle tuulelle; koska itsellä on vaan toi pieni kerrostalon remppa menossa ;-D
Tsemppiä teille.