torstai 31. heinäkuuta 2008

Sepeliä monttuun

Ja mitäs jännää sieltä pihasta sitten löytyikään...

Kyllä, minikuormaaja merkkiä Case, a.k.a " moottorilapio". Ja on aivan loistava peli pihahommiin. Melkein vois heitellä noi pistolapiot kuusiaidan yli naapurin pellolle :)


Kokoisekseen sitkee vehje. Ja pirun näppärä käyttää. Toisin kuin bobcattissa niin tätä ohjataan pelkästään käsillä. Bobbarissa jaloilla ohjataan kauhaa kuulemma. Kun ei ole kokemusta kun tästä yhdestä vehkeestä niin en niiden paremmuutta lähde veikkaamaan.

No kuiteski hommahan meni niin, että Riikan isä tuli maanantaina jeesiin sepelin lapioinnissa ja muisti siinä samalla, että sen työkaverilla olis minikuormaaja. Parin soiton jälkeen kone oli pihassa tiistai aamupäivällä. Ja tuli tuohon montun täyttelyyn vauhtia aikas tavalla.Metrin verran on jo täytelty. Huomaa tyylikkäät vedot ränneistä sadevesiviemäreille=)
Seuraavaksi täytyy saada kaivurikuski hieman leventämään monttua tuosta kellarin oven viereisen ikkunan edestä. Sit pääseekin valaan anturalaattaa harkkoseinälle. Lopullinen maanpinnantasokin pitäs funtsailla ja viilailla noi patolevyt ja styroksit sen mukaan. jne jne. ohan tossa tota savottaa viä, mutta nyt ei enää haittaa vaikka vähän vettäkin ripsauttais. Tosin mun säkällä seuraavat sateet tulee sitten vuoden parin päästä kun pitäs ulkoseiniä maalailla...

Ei kommentteja: