perjantai 9. tammikuuta 2009

Yksi kuva vastaa tuhatta sanaa...

Ja seuraavat kaksi kuvaa, kertonevat hyvinkin paljon V-mittarin neulan asennosta (ja pienenä vinkkinä, nyt ei siis ole kyseessä volttimittari. Nehän on digitaalisiakin nykyään:)

No niinhän siinä sitten kävi, että parin käyttökerran jälkeen uusi hieno AEG:n induktioliesitaso otti ja lakkas toimimasta. Täytyy myöntää, että hieman "harmitti" kun joutu hakemaan luottopelin, avecin muutaman kympin maksaneen keittolevyn takasin käyttöön. Mitä tästä opimme? Nykypäivänä ei edes hinta ole laadun tae. Ihan innolla odotan mikä seuraavaksi kilahtaa... jokin kone vai oma pää. =)
No täytynee vissiin jättää varastoon kaikki vanhat kodinkoneet ja muut puretut vempeleet, ihan vaan siltä varalta, että noi uudet ei pelaa.

Ikean reissukin tuli tehtyä ja kaapin ovet saatiin vaihdettua sopivamman kokoisiksi. Oli aikas mielenkiintoiset kelit vetää jarrutonta peräkärryä (=kesärenkaat alla) tuolla liukkailla teillä. Motarilla ei sen ihmeemmin liukastellut, mutta noi liittymät ja rampi varsinkin kehäkolmoselle mentäessä oli aikas liposat. Sai ainakin hienosti tilaa ja perässä roikkujatkin jätti mukavan välin kun kärry käväs yhestä rampista tullessa hieman rinnakkaisella kaistalla (poikittain=).

Aikas pieninä palasina oli noi kaapin ovet, mutta tulipahan kasailtua. Tovi siinä kyllä vierähtikin.
Listojakin on jonkin verran saatu naulailtua seiniin.
Viikonlopun suunnitelmissa oliskin saada makuuhuone listoitettua ja sitten saiskin alkaa veteleen sähköjä sinne tänne.
-Valoa kansalle joka pimeydessä vaeltaa-

Ei kommentteja: