perjantai 16. tammikuuta 2009

eteenpäin vaikka väkisin

Jees liesi on maannut huollossa kohta pari viikkoo, ei tietoa koska tulee. Eipä tota kohta enää osaa kaivatakkaan, kai sitä vois viritellä ulos avotulikeittiön, sen ei ainakaan pitäs hajota ihan herkästi... Ei sitten kerinnyt tuosta edellisestä flunssasta edes selvitä kun uusi jo jysähti päälle. Oli aikas miellyttävää hommaa noitten lattialistojen vetäminen makkariin kun pää tuntui poksahtavan hetkellä minä hyvänsä. oli tippa nokassa tai ei niin makkarikin on nyt saatu muutamaa pientä (mutta sitäkin vittumaisempaa)pätkää lukuun ottamatta listoitettua.


Kulmaan ikkunoitten väliin pitäs askarrella kulmalistaa kunhan kerkee ja innostusta taas riittää.

Nyt oliskin aika avata uusi interaktiivinen osio blogissa. Tuon takan reunusten laatoitus tuottaa hieman päänvaivaa ja nyt olis lukija kunnalla mahkut päästä vaikuttamaan asioihin. Hommassa on kaks vaihtoehtoa (ja muillekin ollaan avoimia, kunhan ne liittyy asiaan jotenkin=) ja arvatenkin voit kantaa kortesi kekoon kertomalla mielipiteesi kumpi on parempi. Äänestystulosta ei tietenkään luvata noudattaa sillä hallitus määrää loppupeleissä kaiken. Ihan kaiken.
Vaihtari A:
Reunat kierretään samalla laatalla kuin takka on päällystetty ja luukun eteen laminaatille lätkästään musta lasi.

Ja se toinen vaihtis:reunat kierretään mustalla, kiiltävällä marmorilla, ja se lasi lätkästään silti.

Ei sitten muutaku reippaasti äänestämään tuonne kommenti osastolle. Vain äänestämällä voit valittaa vai oliko se vaikuttaa...

sain vihdosta viimein hommattua spotit tuonne olkkarin kattoonkin.


Muillekin saneeraajille vinkiksi jos tarvii matalan upotussyvyyden ja pienenlämpenemisen spotteja niin Megamanin planex malli on juuri siihen passeli. 9w loisteputki ei paljoo lämpene ja upotus vaan 32mm. Halkaisija tosin on isompi kun normi spoteilla (aukko oli 90mm). Asennellaan noitakin sitten kun keretään.

Tuosta hyvän tuurin jatkumosta sen verran, että kävin tuossa keittiökalusteiden toimittajalta hakemassa pari vedintä jotka päätettiin vaihtaa toisen kokoisiin esteettisistä syistä, niin eikös koton sitten huomaa, että niistä kahdestakin voi viellä toinen olla viallinen. Oikeesti, mikähän helvetin kirous tän projektin päälle on manattu. Ja miks, ja ennen kaikkea kuka. Taidanpa lähteä etsiskelemään jotain shamaania joka tietäis kysymyksiin vastauksen...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässä yks ehdotus takan eteen. Miettikääpä vaaleampaa vaihtoehtoa (maitolasi)tuon mustan lasin tilalle. Ei pomppais silmille lattiasta. Kannattais ehkä mallata.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihtoehto a on parempi. Syy: passaa vaan sillätavalla paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihtoehto B ehdottomasti. Perusteena se, että edellinen vastaaja oli toista mieltä. :D