perjantai 28. marraskuuta 2008

Pikku hiljaa...

Tälle viikolle otettiin kunnianhimoinen tavoite saada olkkarin katto paneloitua ja makkarin seinät levytettyä. Ja melkein siihen eilen ehtoolla päästiinkin.
Kunnian himoinen siinä mielessä, että olakkarin katto oli sähköistämäti ja koolauksetkin vielä puuttu. Makkarissa niin ikään koolauksissa ja lisälämmöneristyksissä oli vajetta.

Mutta eipä hätiämitiä, katto saatiin tiistai ehtoona valmiiks.Makkarin seinät puolestaan saatiin eilen ehtoolla muutamaa palaa vaille levytettyä ja kitattua.
Keittiössä seinälle tulevat kaapit on loputkin nosteltu paikoilleen. Muutama laatikkokin tuossa jo kasailtiin niihin. Loodien kanssa tosin meinas eka lirahtaa hieman pöksyyn kun selaili kasausohjetta, mutta loppupeleissä ne olikin hyvin simppelit niputtaa.


Saareketta ei ole vielä tilan ahtauden (minkä tarkkasilmäinen lukija varmaan myös huomasi) takia vielä kasattu paikoilleen. Täytyis eka päästä saumaan keittiön lattia loppuun.

Seuraavaksi vuorossa oliskin sitten työpaikan pikkujoulut Talinnassa. Yritys on kova pitää mopo käsissä, että olis edes sunnuntaina työkuntoinen. Tarkoitus olis saada lätkittyä kaapinovia ja tasoja paikoilleen. Sais tuota siirreltävien tarvikkeiden määrää hieman pienemmäksi ennenkuin palaa käämit ihan lopullisesti tuohon edes takas roudaamiseen.

Että silleesti tällä kertaa...

Ei kommentteja: