tiistai 23. joulukuuta 2008

Muistopuhe tiskiharjalle,

Nyt alkaa pikku hiljaa elämä helpottuun. Viime viikolla jysähti älytön flussa päälle, mikä osaltaan hieman hidasti (ja hidastaa edelleen) hommia, mutta jotain pientä nypertelyä sentään on tullut tehtyä. Putkari käväs perjantaina kytkemässä keittiön vedet ja viemärit ja siitä innostuneena piti tietty saada tiskikone heti kytkettyä ja käyttöön. Tiskiharja, tuo kuluneen puolentoista vuoden aikana suunnatonta selkäkipua ja vitutusta aiheuttanut muovinen kapistus sai luvan lentää ovesta tontin rajojen ulkopuolelle (noin niinkuin kuvainnollisesti:)Tiskikaapin alle oli tarkoitus laittaa yksi hylly roskisten päälle, mutta eipä tarvi ees yrittää, sen verran täyteen tuli noista viemäröinneistä. Aika näyttää kuinka väliaikaiseksi tuo alipaineventtiili tuonne jää. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa saada viemärin tuuletusputki vedettyä katolle... Yläkaappien oviin tuli ruuvailtua kaasujouset ja vaikkei tuossa kuvassa näykkään niin vetimetkin tuli asennettua.
Mielenkiintoinen homma oli tuon liesituulettimen putkituksen kanssa. Paikka oli suhteellisen ahdas, mutta pienellä ähellyksellä ja suunnattomalla notkeudella niin hienostihan tämmönen, ei neuvolassa punnittava, nuorimies sinne taipui.


No putket tuli kytkettyä, ja samalla oli hyvä siipasta sähköt kuntoon kanssa.

Täytyy myöntää, että hieman jänskätti kuinka tuo huippari lähtee käyntiin kun on tovin nököttänyt katolla ilman pyöritystä. No hienostihan se toimii ja hyvin imee. Nyt täytyy vaan totutella käyttään sitä (ettei piheys iske lämmön karkailun suhteen=). Kytkentämuutoskin minkä tuohon liesituulettimeen aiemmin tein osoittautu toimivaksi ratkaisuksi.

Lauantaina saatiin enomiehen kanssa nosteltua tapetit olkkarin ja makkarin seinille.
Tuossa makkarin tapetissa pitäs olla kuviokin joka ei nyt tässä valossa oikein suostu näkymään. Koitan napsasta paremman kuvatuksen siitä jossain välissä. Olis enää listoja vaille nuo huoneet. Ja ne sähköt tietty...
Mutta yritetään nyt hieman huilailla joulun aika ja jatketaan sitten uudella tohinalla.

-Rauhallista joulua kaikille- (toivoo diapam)

Ei kommentteja: