torstai 22. toukokuuta 2008

Hidasta etenemistä

Onpas taas aika vierähtänyt nopeasti. Talolla on ollut tosin aikas seesteinen vaihe erinnäisistä syistä. No jotain pientä nyt kuitenkin on saatu tehtyä.
Vapun tienoilla kelit oli sen verran kohdillaan, että päätettiin siirtyä ulkohommiin ja karsia puskia talon ympäriltä. Nyt on kaivurilla hyvä kuopaista perustukset näkyviin salaojitustavarten.



Lipputangollekin pääsee nyt naarmuitta kun piikkipensaat kaadettiin sen ympäriltä.



Sisällä on saatu olohuoneen sähköille putket ja seinille lisäeristeet. Olkkarin ja makkarin välinen seinän pätkä päätettiin lopulta avata kokonaan.

Nyt saa sähköt vedettyä hyvin väliseinän sisään. Oviaukkokin tuli korotettua oikeaan mittaan samalla.


Tässäpä pari syyllistä siihen miksi mitään ei tapahdu. Kasper koiruus pelästytti muutama viikko sitten halvaantumis oireillaan. Raukalta meinasi peräpään jalat pettää alta ja sitä kiikuteltiin pitkin poikin etelä Suomea eläinlääkäreissä, mitään selvää syytä löytämättä. No karvakorva onneksi on nyt toipunut ja on taas oma itsensä (koheltaa ja kerjää herkkuja entiseen malliin). Jos on koiraa käytetty lekurissa niin on isäntääkin. Vuoden vaihteen jälkeen peukalon kylkeen alkoi vängätä kumma patti, mikä nyt viikko sitten vihdosta viimein operoitiin pois. Tikit kouraan ja 2vko työkieltoa ei tee hyvää remontti aikataululle (siis jos sellainen olisi:) Onneksi tuota kuvassa olevaa nyrkkeilyhanskan kokoista sidettä ei tarvinnut pitää kuin kolme päivää, jonka jälkeen se vaihdettiin kevyempään malliin. Nyt saa sentään otettua jo vasarasta kiinni.

Ja kalusto tappioiltakaan ei ole vältytty. Bauhausin laatu pöytäsirkkeli Hercules, perkules otti ja alkoi syöstä tulta ja tulikiveä kyljestään kesken laulun. Tuo kipinä suihku purukasan keskellä saa kummasti vauhtia mieheen =) Noh uusi vekotin on haettu, täytyisi vaan kasata ja koe ajaa se vielä.